Cavalierille mitalijuhlaa!

Tanssiurheiluseura Cavalierin kaksi Latino Show kilparyhmää, Latin Chicas sekä Cavaljeros onnistuivat kilpailusuorituksillaan voittamaan pronssia kotikisoissa! Erityisesti miesten Cavaljeros-ryhmä sai yleisöltä valtaisan kannustuksen esityksellään. Järvenpäässä järjestetyt Latino Show SM-kilpailut olivat toistaiseksi isoimmat osallistujamäärältään, mitä on järjestetty. 340 tanssijaa toivat 60 teosta Järvenpää-talon lavalle kilpailemaan viidessä eri sarjassa mestaruudesta. Latin Chicas on kilpaillut jo kolme kertaa aiemmin SM-kilpailuissa. Viime vuonna ryhmä jäi niukasti finaalin ulkopuolelle ollen seitsemäs. Tänä vuonna onnistunut suoritus toi finaalipaikan ja mitallisijoituksen. Cavaljeros-ryhmä osallistui ensimmäistä kertaa kilpailuihin, heti hyvällä menestyksellä! Kaikki Cavaljerin viisi ryhmää onnistuivat suorituksissaan kovatasoisessa kilpailuissa. Latin Bufandas onnistui myös parantamaan kisatulostaan viime vuotiseen verrattuna pääsemällä semifinaaliin mukaan.

Latino Show valloittaa ja innostaa

Järvenpäässä Latino showta on päässyt harrastamaan jo muutaman vuoden ajan. Kilparyhmiä on tällä hetkellä viisi, yksi junioriryhmä ja neljä aikuisten ryhmää. Kilpailemisen lisäksi lajia voi harrastaa kerran viikossa pidettävällä tunnilla. Säännöllisen tuntitoiminnan lisäksi Cavalier järjestää kursseja, syksyllä on taas luvassa ainakin Superdaamit-lattaritanssikurssi jossa opettajina tulevat toimimaan Helena Ahti-Hallberg ja Satu “Sutu” Markkanen. Kilparyhmien seuraava koitos on Latin Show of the year, joka kilpaillaan äitienpäivänä Helsingissä ja puolustettavana on kulta- ja hopeamitallit viime vuodelta. Sen jälkeen siirrytään ansaitulle kesätauolle ja syksyllä kilpaillaan jälleen Latino Show Cup, jonka yksi osakilpailu järjestetään Järvenpäässä 26.11.

Tervetuloa syksyllä taas tunneille tanssimaan hyvässä seurassa!

 

Tulokset Latino Show SM 2016 (kolme luokaa):

Latino Show Juniorit & Lapset pienryhmä: 1) Chispa, Pori, 2) Pink Diamonds, Espoo, 3) DanceNow LatinDancers, Kauniainen 5) Latin Stars, Järvenpää

Latino Show Aikuiset 2 pienryhmä: 1) HSDS Latin Crew, Helsinki, 2) DOT., Espoo, Helsinki, 3) Latin Chicas, Järvenpää… 10) Latin Bufandas, Järvenpää…21) Latin Zapatos, Järvenpää

Latino Show Aikuiset 3 pienryhmä: 1) SantaMamas, Oulu, 2) HSDS Latin Crew, Helsinki, 3) Cavaljeros, Järvenpää