Eeli ja Jenniina tanssivat hienoon voittoon Riihimäellä

Sunnuntaina 7.5.2017 järjesti Riihimäen Tanssiklubi runsaasti tanssijoita keränneet kilpatanssin aluekilpailut. Cavalierista oli jälleen mukana edustava joukko lapsista senioreihin.

Seuran parhaaseen saavutukseen ylsi pari Eeli Ilvonen ja Jenniina Virtanen joka tanssi Lapsi 2E luokassa. Hyvää menestystä osattiin odottaa jo 12 parin semifinaalivaiheessa, jossa kaikki tuomarit merkkasivat heidät jatkoon kaikissa tansseissa. Finaalikierros oli varsin tiukka. Pari tanssi voittoon erinomaisesti sujuneiden latinalaistanssien ansiosta, joissa ykköstila heltisi kaikissa kolmessa tanssissa. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet parit jäivät vain muutaman sijalukupisteen päähän.

Atte Lipsonen ja Katariina Kauppila tanssivat omaa ikäluokkaansa (Juniori 1 D) vanhempien sarjassa eli Juniori 2 D:ssä mikä toi hieman lisää haastetta. Pari tanssi kuitenkin hienosti ja sijoittui 7:nneksi vain yhden tuomariruksin päähän finaalikierrokselta.

Senioreiden 1 D luokan vakiotansseissa tanssittiin suora 7 parin finaali. Antti Liimatta ja Seija Honkalampi sijoittuivat 6:nneksi tässä varsin tasaisessa kilpailussa. Pari tanssi omaa ikäluokkaansa (Seniori 2 D) nuorempien sarjassa.

Sen 3E luokan pari Mika ja Kristiina Vanhanen ovat päässeet hyvään kisavauhtiin. He tanssivat pronssille sekä vakioissa että lattareissa.

Senioreiden 3 B luokassa tanssittiin 10-tanssin kilpailu. Siinä Timo Savolainen ja Eija Mykkänen osoittivat hyvää kymmenen tanssin hallintaa sijoittuen pronssille. Tansseista parhaiten sujui Paso doble, jonka he voittivat.

Yhdistetyssä Seniori 4 B-A luokan kilpailussa oli runsas osallistujamäärä sekä vakioissa että lattareissa. Vesa ja Aila Mikkolainen tanssivat semifinaalien kautta kummassakin finaaliin. Latinalaistansseissa sijoitus oli 3. hopean mennessä yhden sijalukupisteen erolla virolaisparille. Parhaiten sujui Rumba, jonka pari voitti. Vakioissa sijoitus oli 5.

Kauden viimeinen kilpatanssin GP-kilpailu tanssittiin lauantaina 6.5. Haminassa. Kilpailu oli samalla järjestävän seuran Have Stepin 40-vuotisjuhlakilpailu. Cavalierista oli mukana kaksi paria. Seuran tuore pariyhdistelmä Matvei Evdokimov ja Ruusu-Maria Kuivainen debytoivat hienosti Juniori 2 avoimen luokan latinalaistansseissa. He tanssivat karsintakierrokselta semifinaaliin ja sijoittuivat lopputuloksissa sijalle 10.

Nuorisoluokan pari Juho Lipsonen ja Emilia Lahti tanssivat sekä vakiot että lattarit. Vakioissa pääsy semifinaaliin jäi yhden tuomariruksin päähän ja sijoitukseksi tässä 22 parin kilpailussa tuli 13. Latinalaistansseissa pari oli 18.

Seniori 1 avoimen luokan latinalaistansseissa Kari Mustonen ja Krista Neff-Narva ylsivät hienosti 26 parin kilpailussa sijalle 10.

Kevään kilpailukautta on vielä jonkin verran jäljellä. Merkittävimpinä Latino Show’n SM-kilpailut ensi viikonloppuna Oulussa ja kilpatanssin ikäkausimestaruuskilpailut niin ikään Oulussa 20.-21.5. sekä Cavalierin järjestämät seurakilpailut Tanssiurheilukeskus Cavalla helatorstaina 25.5. Tervetuloa kannustamaan.

-v-