Bailatino Senior 55+ | ke 15-15.55

Tanssin ja liikunnan riemua helppojen ja hauskojen koreografioiden, lihaskunto- ja koordinaatioharjoitteiden sekä venyttelyn merkeissä.

Eläkeläiset, työikäiset, vanhukset, miehet, koreografiakammoiset….
Tämä paketti palvelee teitä kaikkia. Helppo tanssitunti, jonne ei ole ikärajaa eikä taitovaatimusta. Tunneilla tanssitaan seuraavia tansseja: samba, cha cha, rumba, jive, salsa, merenque, tango, reggaeton, mambo, paso doble, son ja bachata. Lisäksi tunnille kuuluu lihaskuntoliikkeet ja venyttely. Tanssikuviot ovat todella helppoja ja niitä on helppo opetella. Tunneilla tanssitaan paljon ilman paineita koko sarjan muistamisesta. Tällä tunnilla muistetaan se kaikkein tärkein eli tanssin riemu ilman tekniikkapaineita. Tanssit ovat hyvin monipuolisia ja tunnit vaihtelevia.

Aika: keskviikkoisin klo 15-15.55
Hinta: 100€
Opettaja: Maria Kangasaho

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.