FDO – latino show:
Hyvä Latino Show -esitys sisältää:

  • laadukasta tanssia
  • toimivan koreografian
  • vaihtelevan liikemateriaalin, tilan ja kuvioiden käytön
  • huolella valitut ja miksatut musiikit
  • perustellut puku- ja rekvisiittavalinnat sekä selkeän tarinan tai liikkeellisen “punaisen langan”

duo latin show

Latino show -teosten arvioinnissa otetaan huomioon esityksen kokonaisvaikutelma ja koreografia, tanssin laatu, suorituksen ajatus ja persoonallisuus. Tanssin teeman, musiikin, koreografian, asujen ja rekvisiitan tulee olla sopusoinnussa keskenään.  Esityksessä voidaan käyttää akrobaattisia liikkeitä, nostoja ja muita teatraalisia elementtejä, sekä pientä rekvisiittaa.  Asut voivat olla tyyliltään esimerkiksi afrikkalaishenkisiä, karibialaisia, karnevaalityylisiä tai muita vastaavia esityksen luonteeseen sopivia. Tuomarit arvioivat teoksen suhteessa esittäjien valitsemaan tekniikkaan ja muihin kilpailussa esitettäviin teoksiin kierroskohtaisesti.

Latino Show on kilpailumuoto, joka soveltuu erinomaisesti erilaisia lattaritansseja harrastaneille: salsaajille, seuratanssijoille, kilpatanssijoille, bailatinon tai muun yksintanssilajin harrastajille. Lajissa pääsee hyödyntämään osaamistaan ja saa samalla uudenlaista esiintymis- ja kilpailukokemusta. Latino show tuo vaihtelua ja monipuolisuutta harjoitteluun sekä opettaa ryhmätyöskentelyä. Laji avaa myös parittomille tanssijoille mahdollisuuden kilpailla, sillä pienryhmä voi muodostua vaikka pelkästään naisista.

Latino Show tuo autenttiset latinaistanssit tähän päivään monimuotoisina – traditioita kunnioittaen, kohti uutta kurkottaen.

Cavalierin latino show tarjonta on laaja – niin lapsille aikuisille kuin senioreille – tervetuloa.

Uusin ryhmä on LATINO SHOW TEKNIIKKA: Sunnuntaisin klo 19-20

Cavalierin koko ryhmätarjonta – nyt on mistä valita! Tervetuloa tanssivaan seuraan – yksin, kaksin tai ryhmänä.