lasten kilpatanssin peruskurssi

Vakio- ja latinalaistanssien peruskurssit alkavat 26.8

  • lasten ryhmä
  • nuorten ja aikuisten ryhmä

Tervetuloa ilmaiselle kokeilukerralle!

 

Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Sopii erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin hieman tanssikokemusta omaaville henkilölle, jotka eivät ole kyseisiä kilpatansseja harrastaneet. (pidemmälle kehittyneille löytyvät jatkoryhmät). Kilpatanssissa kukin tanssii oman taitotasoaan ja ikäänsä vastaavassa luokassa. Ikäluokat ovat Lapsi 1 & 2, Junior 1 & 2, Nuoriso, Aikuiset, Senior 1…5. Laji sopii vauvasta vaariin.

Opetettavat tanssit ovat hidas valssi, quickstep, cha cha ja jive. Ryhmässä opetetaan kyseisten tanssien perustekniikkaa, kuvioita, vartalonhallintaa ja koordinaatiota.

Tavoitteena on oppia perusaskeleet ja peruskuvioita, joilla pystyy liikkumaan tanssilattialla. Opetus alkaa alkeista ja harjoituksia toistetaan siten, että kaikki pääsevät mukaan. Pari on hyvä olla, mutta voi osallistua myös yksin. Kevyt sisäliikuntaan sopiva vaatetus on suositeltava. Jalkaan mukavat sisäkengät tai tanssikengät, jotka eivät jätä jälkiä lattiaan.

Kilpatanssin peruskurssit maanantaisin käynnistyvät

  • Lasten peruskurssi klo 17-18 – Tanssiopettaja Maria Kangasaho
    • Ryhmäesittely: https://cavalier.fi/lasten-kilpatanssi-peruskurssi/
  • Nuorten ja aikuisten peruskurssi klo 19-20 – PJ Kari Leminen
    • Ryhmäesittely: https://cavalier.fi/kilpatanssin-peruskurssi/

 

Niin kilpailemaan tähtäävät, kuin vain tanssitaitoja omaksi iloksi itselleen hakevat aloittavat harrastuksen kilpatanssin peruskurssista.

Kilpatanssin peruskurssilla opitaan tanssiurheilusääntöjen mukaisia vakio- ja latinalaistanssien alkeita ilman kilpailutavoitteita. Ryhmässä on mahdollisuus suorittaa tanssiurheilun F-katselmus, jossa tanssitaan opitut neljä tanssia: cha cha, jive, valssi ja quickstep.

Tervetuloa uuden terveellisen harrastuksen pariin!

Cavalier.fi