LATINO SHOW ALKEISKURSSI STARTTAA KESKIVIIKKONA 28.8!

Latino show alkeet

  • Lasten latino show alkeet ryhmä starttaa keskiviikkona 28.8 klo 16:00.
  • Ryhmän viikkotunnit jatkossa myös keskiviikkoisin klo 16

Vielä ehtii mukaan Maria Kangasaho:n vetämään ryhmään.

Keskiviikon Latino Show – alkeet tunnilla tanssitaan ja liikutaan latinalaismusiikin tahdissa ryhmässä, ilman paria ja harjoitellaan koreografioita sekä tanssitekniikkaa. Tansseina ovat mm. samba, salsa, cha-cha, rumba, jive, paso doble, merenque ja batchata.

Latino Show tunnilla koetaan tanssin riemua sekä opetellaan latinalaistanssien tekniikkaa. Jos innokkaita löytyy, on ryhmäläisten mahdollista myös osallistua Latino Show -kilpailuihin, joissa kilpaillaan 3-7 hengen joukkueena.

 

 

Lisätietoja:
https://cavalier.fi/latino-show-alkeet/

 

 

 

 

 

Tervetuloa kokeilemaan ja löytämään uusi harrastus.

T: cavalier.fi