Tanssin ystäville alkavat kilpatanssin peruskurssit @tanssiurheilukeskuscava:lla Tuottajankatu 10, Järvenpää seuraavasti:

 • LASTEN PERUSKURSSI
  • Kenelle:
   • 7 – 13 -vuotiaille lapsille
  • Taitotaso:
   • Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita.

Kuvaus:

Ryhmässä opetetaan kyseisten tanssien perustekniikkaa, kuvioita, vartalonhallintaa ja koordinaatiota leikkimielisesti lasten ehdoilla. Opetettavat tanssit ovat hidas valssi, quickstep, cha cha ja jive. Tavoitteena on oppia perusaskeleet ja peruskuvioita, joilla pystyy liikkumaan tanssilattialla.

Opetus alkaa alkeista ja harjoituksia toistetaan siten, että kaikki pääsevät mukaan. Kurssin ainana valmistellaan yhteisesitys seuran kevät- ja joulujuhlaan. Pari on hyvä olla, mutta voi  osallistua myös yksin.

Kevyt sisäliikuntaan sopiva vaatetus on suositeltava. Jalkaan mukavat sisäkengät, jotka eivät jätä jälkiä lattiaan.

 • NUORTEN JA AIKUISTEN PERUSKURSSI

Kenelle: Nuorille, aikuisille ja senioreille, kaikille yli 15 vuotiaille

Taitotaso: Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Vasta- alkajat ja hieman tanssikokemusta omaavat henkilöt, jotka eivät ole kyseisiä kilpatansseja harrastaneet.

Kuvaus: Opetettavat tanssit ovat hidas valssi, quickstep, cha cha ja jive. Ryhmässä opetetaan kyseisten tanssien perustekniikkaa, kuvioita, vartalonhallintaa ja koordinaatiota.  Tavoitteena on oppia perusaskeleet ja peruskuvioita, joilla pystyy liikkumaan tanssilattialla. Opetus alkaa alkeista ja harjoituksia toistetaan siten, että kaikki pääsevät mukaan. Pari on hyvä olla, mutta voi osallistua myös yksin. Kevyt sisäliikuntaan sopiva vaatetus on suositeltava. Jalkaan mukavat sisäkengät tai tanssikengät, jotka eivät jätä jälkiä lattiaan.

Niin kilpailemaan tähtäävät, kuin vain tanssitaitoja omaksi iloksi itselleen hakevat aloittavat harrastuksen Kilpatanssin peruskurssista.