Kilpatanssin peruskurssilla opitaan tanssiurheilusääntöjen mukaisia vakio- ja latinalaistanssien alkeita ilman kilpailutavoitteita. Ryhmässä on mahdollisuus suorittaa tanssiurheilun F-katselmus, jossa tanssitaan opitut neljä tanssia: cha cha, jive, valssi ja quickstep. F-katselmuksen jälkeen voi valita, jatkaako harrastamista vain ohjatussa harrastusryhmässä (Kilpatanssin jatkoryhmässä) vai siirtyykö E-valmennusryhmään, jossa on mahdollista päästä kilpalattioille. Siirtymävaiheessa voi toki käydä myös molemmissa ryhmissä.

Kilpalattioille tähtäävien kannattaa hyödyntää myös viikottainen ohjattu harjoittelumahdollisuus (Ohjattu vapaaharjoitus).

Tervetuloa lasten kilpatanssin peruskurssille

  • Alkaa maanantaina 17.8 klo 17:00
  • Yhteensä 15 – kertaa maanantaisin
  • Ei tuntia syyslomaviikolla
  • Päättyy 30.11.2020
  • Tanssin ammattiopettaja Maria Kangasaho toimii ryhmän vetäjänä ja valmentajana

Tervetuloa tutustumaan! Ryhmään ilmoittautuminen on myös käynnissä.

Lisätiedot ryhmästä: