Syyskausi alkoi perinteisesti latinalaistanssin ja vakiotanssien leireillä 9.8 ja 16.8 viikonloppuina. Tästä jatkona ovat käynnistyneet kilpatanssin ammattilaisvalmentajien ryhmät ja myös osa harrastajaryhmistämme. Toimintamme on ryhmäpohjaisesti erittäin laajaa, tarjoten eri taitoisille lajin aloittajille ja harrastajille aktiivista liikuntaa, itsensä kehittämistä ja ammatillista apua esim tekniikkaan, musiikin käyttöön, kehon hallintaan, tanssiasentoon jne jne. Osa-alueita on mittavasti ja näistä nautimme syksyn kurssien ja tuntien aikana.

Tervetuloa tanssivaan joukkoon – minkäikäisenä ja taitoisena tahansa. Kaikille löytyy ryhmiä ja opetusta.

Ryhmien tarjonta ja tarkemmat tiedot löytyvät myös hintoineen täältä: https://cavalier.fi/ryhmat-2/

Mahdollisista lisätoiveista ja palautteista seuramme johtokunta on kuulolla erittäin mielellään! Kerro meille toiveistasi, kokemuksistasi ja kehittämisideoistasi.

johtokunta@cavalier.fi