Maija Salminen

Maija on parinsa Martin Parnov Reichhardtin kanssa 7-kertainen ammattilaisten vakiotanssien tanskanmestari ja ammattilaisten Grand Slam -finalisti. Aktiivisen kansainvälisen kilpailu-uransa hän lopetti joulukuussa 2016, mikä mahdollistaa nyt täysipainoisen keskittymisen valmennettaviin.

Maija on suorittanut vuonna 2012 Tanskan tanssiopettajaliiton (De Danske Danskeskoler) tanssiopettajatutkinnot ja saanut kansainvälisen tuomarilisenssin. Hän opettaa monenlaisia tanssijoita aloittelijoista huippu-urheilijoihin ja kaikkia ikätasoja lapsista senioreihin. Tanssiopettajuuden lisäksi Maija on tanssi- ja urheilufysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti, ja hän on pitkään työskennellyt tanssiurheilijoiden kanssa yhdistäen fysioterapian ja tanssivalmentautumisen. Maija on muun muassa opettanut vartalonkäytön ja oheisharjoittelun ja tanssivalmentautumisen yhdistämistä Suomen Tanssiurheiluliiton nuorten ja aikuisten maajoukkueissa.

Intohimona Maijalla on liikkeen analysointi ja sitä kautta perusliikkumisen ja tanssivalmentautumisen yhdistäminen. Vaikka oikeat liikeradat ovatkin oleellisia, hän haluaa kuitenkin oppilaidensa kokevan tanssin kautta ensisijaisesti upeita ilon ja oivallusten hetkiä. Hän haluaa auttaa oppilaitaan saavuttamaan niitä tavoitteita, joita he ovat itsellensä asettaneet, ovatpa ne sitten häävalssin opettelusta terveyden ylläpitoon, tanssiparin kanssa hauskanpitoon tai huippu-urheilijan uralla menestymiseen.