Paritanssin alkeiskurssi alkaa – Aikuiset ja nuoret

Aikuisten ja nuorten paritanssin alkeiskurssi alkaa 9.1.2023

Maanantaisin klo 19:00 – 19:55, kurssitunniste 23K102

  • Nuorille
  • Aikuisille
  • Senioreille
  • Lapsille oma kurssi

Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita! Ryhmässä opetetaan vakio-. ja lattaritanssien perustekniikkaa, kuvioita, vartalonhallintaa ja koordinaatiota. Opetettavat tanssit ovat hidas valssi, quickstep, cha cha ja jive.

Tavoitteena on oppia perusaskeleet ja peruskuvioita, joilla pystyy liikkumaan tanssilattialla. Opetus alkaa alkeista ja harjoituksia toistetaan siten, että kaikki pääsevät mukaan. Pari on hyvä olla, mutta voi osallistua myös yksin.

Kevyt sisäliikuntaan sopiva vaatetus on suositeltava. Jalkaan mukavat sisäkengät, jotka eivät jätä jälkiä lattiaan.

Yleisesti

Paritanssin alkeiskurssilla opitaan vakio- ja latinalaistanssien alkeita. Ryhmässä on mahdollisuus suorittaa tanssiurheilun F-katselmus, jossa tanssitaan opitut neljä tanssia: cha cha, jive, valssi ja quickstep. F-katselmuksen jälkeen voi valita, jatkaako harrastamista vain ohjatussa harrastusryhmässä (Kilpatanssin jatkoryhmässä) vai siirtyykö E-valmennusryhmään, jossa on mahdollista päästä kilpalattioille. Siirtymävaiheessa voi toki käydä myös molemmissa ryhmissä.

Rohkeasti kokeilemaan!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: https://cavalier.myclub.fi/flow/courses/4946876

Tervetuloa kokemaan tanssin taikaa!

CAVALIER.FI