Kilpatanssi jatkoryhmä

Kilpatanssi on yksi tanssiurheilulajeista ja se koostuu sekä vakio- että latinalaistansseista.
Kilpatanssin peruskurssin jälkeen harrastusta voi jatkaa Kilpatanssin jatkoryhmässä, jossa harjoitellaan jo opittuja neljää tanssia: cha cha’ta, jivea, valssia ja quickstepia ja opitaan lisäksi kaksi uutta tanssia: samba ja tango.

Ryhmä soveltuu erinomaisesti kilpailu-uraansa aloitteleville pareille ja peruskuvioiden tekniikan opetteluun ja hiontaan.

Opettajana toimii Kari Leminen ja Maarit Vappula.

YHTEENVETO – Kilpatanssin jatkoryhmä nuorille, aikuisille ja senioreille

  • Maanantaisin klo 20:00 – 21:00, yhteensä 15 kertaa
  • Aloitus 21.2.2022 ja viimeinen kerta 6.6.2022

Kenelle:
Nuorille, aikuisille ja senioreille, kaikille yli 15 vuotiaille

Taitotaso:
Ryhmään osallistuvien tulisi olla suorittanut kilpatanssin alkeiskurssin tai muuten osata hitaan valssin, quickstepin, cha chan ja jiven perusteet.

Kuvaus:

  • Opetettavat tanssit ovat hidas valssi, tango, quickstep, samba, cha cha ja jive. Ryhmässä opetetaan kyseisten tanssien perustekniikkaa, kuvioita, vartalonhallintaa ja koordinaatiota.
  • Pari on hyvä olla, mutta voi osallistua myös yksin. Tavoitteena on oppia E-tason peruskuvioita. Peruskuviot osatessaan halukkaat voivat lahteä kilpailemaan.
  • Kevyt sisäliikuntaan sopiva vaatetus on suositeltava. Jalkaan mukavat sisäkengät tai tanssikengät, jotka eivät jätä jälkiä lattiaan.

Laskutus ja maksaminen:
Laskun saat sähköpostiisi heti ilmoittautumisen jälkeen. Maksuaika on 3 viikkoa. Jäsenmaksusta saat laskun myöhemmin erikseen.
Voit maksaa myös liikuntaseteleillä. Jätä kopio laskusta allekirjoitettujen setelien kera ohjaajalle kirjekuoressa (kuoreen nimi: Aila Rajala). Tarvittaessa jäännösosan laskusta voi maksaa käyttäen laskun viitenumeroa.

Harjoittelumahdollisuus omalla ajalla:
Muuna kuin ohjatulla tunnilla tapahtuvaa harjoittelua varten (vapaa harjoittelu, yksityistunnit ym.) voit maksaa salin käytöstä kertamaksun (ohje eteisessä) tai maksaa salimaksun koko ½-vuotiskaudelle (ks. erillinen ilmoittautumislinkki ”Salimaksu”).

Lisätiedot: Kari Leminen puh. 040 561 2838 tai johtokunta@cavalier.fi.