Kilpatanssi peruskurssi

Kilpatanssi on yksi tanssiurheilulajeista ja se koostuu sekä vakio- että latinalaistansseista.

Niin kilpailemaan tähtäävät, kuin vain tanssitaitoja omaksi iloksi itselleen hakevat aloittavat harrastuksen Kilpatanssin peruskurssista.

Kilpatanssin peruskurssilla opitaan tanssiurheilusääntöjen mukaisia vakio- ja latinalaistanssien alkeita ilman kilpailutavoitteita. Ryhmässä on mahdollisuus suorittaa tanssiurheilun F-katselmus, jossa tanssitaan opitut neljä tanssia: cha cha, jive, valssi ja quickstep.

F-katselmuksen jälkeen voi valita, jatkaako harrastamista vain ohjatussa harrastusryhmässä (Kilpatanssin jatkoryhmässä) vai siirtyykö kilpatanssin valmennusryhmiinn, jossa on mahdollista päästä kilpalattioille. Siirtymävaiheessa voi toki käydä myös molemmissa ryhmissä. Kilpalattioille tähtäävien kannattaa hyödyntää myös viikottainen ohjattu harjoittelumahdollisuus (Ohjattu vapaaharjoitus).

YHTEENVETO – Kilpatanssin alkeisryhmä nuorille, aikuisille ja senioreille

  • Maanantaisin klo 19 – 20, yhteensä 15-kertaa.
  • Aloitus 21.2.2022 ja viimeinen kerta 6.6.2022.

Kenelle: Nuorille, aikuisille ja senioreille, kaikille yli 15 vuotiaille

Taitotaso: Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Vasta- alkajat ja hieman tanssikokemusta omaavat henkilöt, jotka eivät ole kyseisiä kilpatansseja harrastaneet.

Kuvaus: Opetettavat tanssit ovat hidas valssi, quickstep, cha cha ja jive. Ryhmässä opetetaan kyseisten tanssien perustekniikkaa, kuvioita, vartalonhallintaa ja koordinaatiota.  Tavoitteena on oppia perusaskeleet ja peruskuvioita, joilla pystyy liikkumaan tanssilattialla. Opetus alkaa alkeista ja harjoituksia toistetaan siten, että kaikki pääsevät mukaan. Pari on hyvä olla, mutta voi osallistua myös yksin. Kevyt sisäliikuntaan sopiva vaatetus on suositeltava. Jalkaan mukavat sisäkengät tai tanssikengät, jotka eivät jätä jälkiä lattiaan.

Opettaja

Kari Leminen ja Maarit Vappula.

Laskutus ja maksaminen:
Laskun saat sähköpostiisi heti ilmoittautumisen jälkeen. Maksuaika on 3 viikkoa. Jäsenmaksusta saat laskun myöhemmin erikseen.
Voit maksaa myös liikuntaseteleillä. Jätä kopio laskusta allekirjoitettujen setelien kera ohjaajalle kirjekuoressa (kuoreen nimi: Aila Rajala). Tarvittaessa jäännösosan laskusta voi maksaa käyttäen laskun viitenumeroa.

Harjoittelumahdollisuus omalla ajalla:
Muuna kuin ohjatulla tunnilla tapahtuvaa harjoittelua varten (vapaa harjoittelu, yksityistunnit ym.) voit maksaa salin käytöstä kertamaksun (ohje eteisessä) tai maksaa salimaksun koko ½-vuotiskaudelle (ks. erillinen ilmoittautumislinkki ”Salimaksu”).

Lisätiedot: Kari Leminen puh. 040 561 2838 tai johtokunta@cavalier.fi.