Latino Show alkeet

Keskiviikon Latino Show – alkeet tunnilla tanssitaan ja liikutaan latinalaismusiikin tahdissa ryhmässä, ilman paria ja harjoitellaan koreografioita sekä tanssitekniikkaa. Tansseina ovat mm. samba, salsa, cha-cha, rumba, jive, paso doble, merenque ja batchata.

Latino Show tunnilla koetaan tanssin riemua sekä opetellaan latinalaistanssien tekniikkaa. Jos innokkaita löytyy, on ryhmäläisten mahdollista myös osallistua Latino Show -kilpailuihin, joissa kilpaillaan 3-7 hengen joukkueena.

Yhteenveto: Latin Show alkeet 12-15 -vuotiaille

Kenelle:
12-15 -vuotiaille lapsille/nuorille
Taitotaso:
Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita.
Kuvaus:
  • Latino Show on ryhmätanssimuoto joka yhdistelee erilaisia latinalaistansseja ja show-elementtejä. Tuntien aikana ryhmälle muodostetaan yhteinen koreografia, jota ryhmä voi esittää erilaisissa tilaisuuksissa tai jonka kanssa ryhmä voi osallistua Latino Show kilpailuihin. Opetus tapahtuu leikkimielisesti lasten ehdoilla.
  • Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita, sillä opetus alkaa alkeista. Ryhmässä työskennellään yksilöinä ja ryhmänä, joten paria ei tarvita.
  • Tunneilla ei tarvita erityisiä varusteita. Kevyt sisäliikuntaan sopiva vaatetus ja jumppa- tai tanssitossut toimii harjoitteissa hyvin.
  • Kilpailemaan lähdettäessä ryhmälle sovitaan esitykseen sopiva yhtenäinen asuste.
Milloin:
  • Keskiviikkoisin klo 17.00-17.55.
  • Ryhmä alkaa 8.1.2020,  viimeinen kerta on 22.4.2020 ( 15 x kertaa syyskauden aikana).
  • Ryhmää ei ole koulujen talvilomaviikolla (19.2.2020).
Missä:
Tanssiurheilukeskus Cava, Tuottajankatu 10, 04400 Järvenpää
Teollisuushallin pohjoispään ovesta sisään, jossa lukee Cavalier.
Ohjaaja: Maria Kangasaho
Hinta:  900 € (ryhmämaksu, jaetaan osallistujien kesken).
Laskutus ja maksaminen:
Laskun saat sähköpostiisi heti ilmoittautumisen jälkeen. Maksuaika on 3 viikkoa. Jäsenmaksusta saat laskun myöhemmin erikseen.
Voit maksaa myös liikuntaseteleillä. Jätä kopio laskusta allekirjoitettujen setelien kera ohjaajalle kirjekuoressa (kuoreen nimi: Aila Rajala). Tarvittaessa jäännösosan laskusta voi maksaa käyttäen laskun viitenumeroa.
Harjoittelumahdollisuus omalla ajalla:
Muuna kuin ohjatulla tunnilla tapahtuvaa harjoittelua varten (vapaa harjoittelu, yksityistunnit ym.) voit maksaa salin käytöstä kertamaksun (ohje eteisessä)
tai maksaa salimaksun koko ½-vuotiskaudelle (ks. erillinen ilmoittautumislinkki “Salimaksu”).
Lisätiedot: Maria Kangasaho puh. 050 364 7951 tai Kari Leminen puh. 040 561 2838 tai johtokunta@cavalier.fi.