Latino Show alkeet

Keskiviikon Latino Show – alkeet tunnilla tanssitaan ja liikutaan latinalaismusiikin tahdissa ryhmässä, ilman paria ja harjoitellaan koreografioita sekä tanssitekniikkaa. Tansseina ovat mm. samba, salsa, cha-cha, rumba, jive, paso doble, merenque ja batchata.

Latino Show tunnilla koetaan tanssin riemua sekä opetellaan latinalaistanssien tekniikkaa. Jos innokkaita löytyy, on ryhmäläisten mahdollista myös osallistua Latino Show -kilpailuihin, joissa kilpaillaan 3-7 hengen joukkueena.

Latino show alkeet

Lasten latino show

Yhteenveto: Latin Show alkeet 6-12 -vuotiaille

Kenelle:

6-12 -vuotiaille lapsille

Taitotaso:

Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita.

Kuvaus:

  • Latino Show on ryhmätanssimuoto joka yhdistelee erilaisia latinalaistansseja ja show-elementtejä. Tuntien aikana ryhmälle muodostetaan yhteinen koreografia, jota ryhmä voi esittää erilaisissa tilaisuuksissa tai jonka kanssa ryhmä voi osallistua Latino Show kilpailuihin. Opetus tapahtuu leikkimielisesti lasten ehdoilla.
  • Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita, sillä opetus alkaa alkeista. Ryhmässä työskennellään yksilöinä ja ryhmänä, joten paria ei tarvita.
  • Tunneilla ei tarvita erityisiä varusteita. Kevyt sisäliikuntaan sopiva vaatetus ja jumppa- tai tanssitossut toimii harjoitteissa hyvin.
  • Kilpailemaan lähdettäessä ryhmälle sovitaan esitykseen sopiva yhtenäinen asuste.

Milloin:

  • Keskiviikkoisin klo 16.00-16.55.
  • Ryhmä alkaa 2.2.2022,  viimeinen kerta on 25.5.2022
  • Yhteensä 15 x kertaa syyskauden aikana
  • Ryhmää ei ole koulujen lomaviikolla (23.2 eikä 20.4)

Missä:

Tanssiurheilukeskus Cava, Tuottajankatu 10, 04400 Järvenpää
Teollisuushallin pohjoispään ovesta sisään, jossa lukee Cavalier.

Ohjaaja:

Maria Kangasaho

Hinta:

Osallistumishinta 150€ (Vajaa ryhmä, alle 6: ryhmähinta yhteensä 900 € (jaetaan osallistujien kesken))

Laskutus ja maksaminen:

Laskun saat sähköpostiisi heti ilmoittautumisen jälkeen. Maksuaika on 3 viikkoa. Jäsenmaksusta saat laskun myöhemmin erikseen.
Voit maksaa myös liikuntaseteleillä. Jätä kopio laskusta allekirjoitettujen setelien kera ohjaajalle kirjekuoressa (kuoreen nimi: Aila Rajala). Tarvittaessa jäännösosan laskusta voi maksaa käyttäen laskun viitenumeroa.

Harjoittelumahdollisuus omalla ajalla:

Muuna kuin ohjatulla tunnilla tapahtuvaa harjoittelua varten (vapaa harjoittelu, yksityistunnit ym.) voit maksaa salin käytöstä kertamaksun (ohje eteisessä) tai maksaa salimaksun koko ½-vuotiskaudelle (ks. erillinen ilmoittautumislinkki ”Salimaksu”).

Lisätiedot:

Maria Kangasaho puh. 050 364 7951 tai Kari Leminen puh. 040 561 2838 tai johtokunta@cavalier.fi.