Vakiotanssien suomenmestaruus ratkotaan Järvenpäässä!

Suomen Tanssiurheiluliitto järjestää yhdessä Järvenpääläisen tanssiurheiluseura Cavalier ry:n kanssa vakiotanssien suomenmestaruuskilpailut lauantaina 11.9.2021 Järvenpään liikuntahallilla. Edellisen kerran vastaava kilpailu on järjestetty Järvenpäässä 1992, tuolloin Järvenpään jäähallissa.

Lauantaina 11.9.2021 Järvenpään liikuntahalliin kokoontuu maamme tanssihuiput neljästä eri ikäsarjasta. Juniorit ja nuorisoparit starttaavat kilpailupäivän heti kello 10.00 lähtien ja Yleisen sekä Seniori 1 -luokan parit jatkavat iltapäivästä lähtien. Näiden SM-luokkien lisäksi päivän aikana nähdään myös muita lisäluokkia, joilla ei ole SM-arvoa. Lattialla nähdään tällöin niin lapsi kuin yleisen luokan parejakin.

Tervetuloa seuraamaan vakiotanssien suurtapahtumaa Järvenpäähän!

OSOITE

Järvenpään Liikuntahalli
Seutulantie 17
04410 Järvenpää, Suomi

LIVE STREAM

Vakiotanssien suomenmestaruuskilpailusta toteutetaan livestream lähetys, joka löytyy osoitteesta https://striimi.eu/kauppa/ Striimilipun hinta on 12,90 € sis alv. Koronarajoitteista johtuen yleisön pääsy katsomoon on rajoitettua.

LIPUT

Pääsyliput myydään ennakkoon täältä:

https://www.eventim-light.com/fi/a/5f4bb555edce2226b446a3b8

Pääsylippuja ei myydä kilpailupaikalla.

Huoltajalippujen ohjeet löydät kilpailukutsusta.

Liiton myöntämillä vapaakorteilla ei sisäänpääsyä ellei henkilö ole liiton tai Cavalierin nimeämänä toimitsijatehtävissä.

Aikataulu ja osallistujat löytyvät linkistä aukeavan sivun alalaidasta.