Ryhmiin ja tapahtumiin ilmoittautuminen

Uusi kausi on käynnistynyt ja suurin osa tunneista on päässyt vauhtiin. Tiedotimme jo ennen joulua, että olemme pakotettuja nostamaan tämän kauden kurssimaksuja nousseiden kustannusten vuoksi ja tästä syystä seuraamme myös aiempaa tarkemmin tuntien osallistujamääriä.

Seuran käyttöönottama MyClub järjestelmä helpottaa näin johtokunnan suunnalta viestintää sekä ilmoittautumisten seurantaa. Toivomme, että käynnistyneelle kaudelle sekä esimerkiksi tulevalle Helena Ahti-Hallbergin lattarileirille tehdään ilmoittautumiset ennakkoon, jotta voimme olla varmoja, että eri tunteja, leirejä tai kursseja kannattaa järjestää. Erityisesti Helenan leirin osalta toivomme pikaisesti ilmoittautumisia, jotta voimme varmistua siitä, että se kannattaa meidän järjestää.

Teemme vielä lähiviikkojen aikana kyselyä toimintaan ja erityisesti tuntitarjontaan liittyen, jotta voimme tehdä suunnitelmia syyskautta varten ajoissa. Seuraa ei ole ilman aktiivista jäsenistöä ja haluamme varmistaa sen, että tunti- ja opettajatarjonta vastaa sitä, mitä halutaan tehdä.

Ja aina ei tarvita kyselyitä kommunikointiin, yhteyttä saa ottaa eri kanavien kautta tai nykäistä hihasta salilla! Koska tanssi on meille kaikille tärkeä asia, tehdään puitteista ja mahdollisuuksista meille kaikille parhaimmat mahdolliset yhdessä!

Cavalier johtokunta